Λύκειο Βυτίνας

Το Λύκειο Βυτίνας σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του! 

HomeΕκδρομέςΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

                         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Γενικό Λύκειο Βυτίνας προκηρύσσει διαγωνισμό στο πλαίσιο της Γ2/129287 απόφασης του ΥΠΔΜΘ (ΦΕΚ 2769/2-12-2011), όπως τροποποιήθηκε με την 220647/Δ2 απόφαση ΥΠΕΘ (Εκδρομές – μετακινήσεις μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων), για την πραγματοποίηση τετραήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στο πλαίσιο του αναλυτικού  προγράμματος στη Θεσσαλονίκη από 14/12/2018 έως 17/12/2018.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συνολικός αριθμός συμμετεχόντων:

Μαθητές τριάντα τρεις (33) όλων των τάξεων του σχολείου,

συνοδοί καθηγητές τρεις (3).

Αναχώρηση από  ΓΕΛ Βυτίνας την Παρασκευή 14/12/2018, ώρα 8.00΄  και

επιστροφή  στον ίδιο χώρο την Δευτέρα 17/12/2018, ώρα 20.00΄.

Το πρόγραμμα και οι μετακινήσεις αναλυτικά:

1η ημέρα:

8.00 π.μ.: Αναχώρηση από ΓΕΛ Βυτίνας για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις.

Άφιξη στη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο.

8.30 μ.μ. Έξοδος για βραδινό φαγητό και περίπατο στην πόλη.

2η ημέρα:

08:30π.μ. Περιήγηση στο κέντρο της πόλης (Αψίδα Γαλερίου, Ροτόντα, Αρχαία Αγορά, Πλατεία Αριστοτέλους,  Λευκό Πύργο,  άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου-Νέα Παραλία. Ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Πύργος ΟΤΕ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 8.30 μ.μ. Έξοδος για βραδινό φαγητό και περίπατο/ διασκέδαση.

3η ημέρα:

09:00 π.μ. Επίσκεψη στον Αγ. Δημήτριο/κατακόμβες, περιήγηση στους χώρους του Αριστοτελείου Παν/μίου και Διεθνούς Έκθεσης. Επίσκεψη σε κάστρο - Άνω Πόλη.

8.30 μ.μ. Βραδινή έξοδος.

4η ημέρα:

09:00 π.μ. Αναχώρηση από ξενοδοχείο. Στάση και περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας στην περίπτωση που είναι ανοιχτός.

20.00 μ.μ  Άφιξη στη Βυτίνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Το τελικό πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ:

  1. Διαμονή σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης και για τις τρεις (3) διανυκτερεύσεις, τουλάχιστον 3* (Β΄ κατηγορίας) με πρωινό σε μπουφέ, σε 7 τρίκλινα και 6 δίκλινα δωμάτια για τους μαθητές και μονόκλινα για τους καθηγητές (Επιθυμητή η  φύλαξη των μαθητών κατά την διαμονή τους  στο Ξενοδοχείο ).
  1. Το λεωφορείο θα είναι στη διάθεση των μαθητών/τριών καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής και για όλες τις μετακινήσεις και τις εξόδους τους όπως προβλέπεται στο πρόγραμμα.
  2. Το λεωφορείο θα πρέπει να διαθέτει δελτίο απογραφής και δελτίο τεχνικού ελέγχου από ΚΤΕΟ, κλιματισμό, μουσική CD, μικροφωνική εγκατάσταση, φαρμακείο, ζώνες ασφαλείας, να πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις κυκλοφορίας και να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει Ειδικό ΣήμαΛειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
  1. Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία και ασφάλεια αστικής ευθύνης που θα καλύπτει τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές σε περίπτωση ατυχήματος, ασθενείας ή  υλικής καταστροφής.
  1. Από τη συνολική αξία της εκδρομής το 20% θα παρακρατηθεί σαν εγγύηση ακριβούς εκτέλεσης της σύμβασης και θα αποδοθεί μετά την επιστροφή των μαθητών, συνοδών από την εκδρομή.
  1. Στην προσφορά θα αναφέρεται το συνολικό κόστος της εκδρομής (με ΦΠΑ) καθώς και το κόστος ανά μαθητή (με Φ.Π.Α.)
  1. Το σχολείο θα επιλέξει την καλύτερη προσφορά με κριτήρια ασφάλειας, οικονομικά, ποιοτικά.

    Οι προσφορές, που θα είναι μόνο γραπτές, θα κατατεθούν στο γραφείο του Διευθυντή του σχολείου, μέχρι την Τρίτη 13/11/2018 και ώρα 10.40΄ σε κλειστούς φακέλους, που θα φέρουν εντύπως ή με σφραγίδα τα στοιχεία του τουριστικού γραφείου που τις υποβάλλει, με την ένδειξη «Προσφορά για την τετραήμερη εκδρομή της Α΄ και Β΄ τάξης του ΓΕΛ Βυτίνας». Στην προσφορά θα αναφέρεται ρητά το όνομα και η κατηγορία του καταλύματος που προτείνεται.

   Εκπρόθεσμες προσφορές και αντιπροσφορές δε θα γίνουν δεκτές.

   Οι προσφορές που θα κατατεθούν θα ανοιχτούν ενώπιον της Επιτροπής αξιολόγησης του σχολείου και των ενδιαφερομένων στις 10:45΄ π. μ. της ιδίας ημέρας.

 Ενστάσεις  κατά  της  επιλογής  θα  γίνονται  δεκτές  μέχρι  την Παρασκευή

16/11/2017 και ώρα 10.30’  π.μ.

  Για λόγους διαφάνειας η παρούσα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Δ.Ε.  Αρκαδίας.

        Ο Διευθυντής

Θεόδωρος Καβουρίνος

Free business joomla templates