Λύκειο Βυτίνας

Το Λύκειο Βυτίνας σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του! 

HomeΕκδρομέςΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προκήρυξη τετραήμερης εκδρομής για Χαλκίδα-Εύβοια-Δελφούς

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

                ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Γενικό Λύκειο Βυτίνας προκηρύσσει διαγωνισμό στο πλαίσιο της Γ2/129287 απόφασης του ΥΠΔΜΘ (ΦΕΚ 2769/2-12-2011), όπως τροποποιήθηκε με την 220647/Δ2 απόφαση ΥΠΕΘ (Εκδρομές – μετακινήσεις μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων), για την πραγματοποίηση τετραήμερης εκπαιδευτικήςεπίσκεψης με λεωφορείο, των Α΄ και Β΄ τάξεων του σχολείου σε Χαλκίδα-Εύβοια-Δελφούς από Πέμπτη 26/4/2018 έως Κυριακή 29/4/2018.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συνολικός αριθμός συμμετεχόντων:

Μαθητές είκοσι τρεις (23), συνοδοί καθηγητές δύο (2).

Αναχώρηση από ΓΕΛ Βυτίνας την Πέμπτη 26/4/2018, ώρα 8.15΄ και

επιστροφή στον ίδιο χώρο την Κυριακή 29/4/2018, ώρα 19.00΄.

Το πρόγραμμα και οι μετακινήσεις αναλυτικά:

1η ημέρα:

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΒΥΤΙΝΑ ΣΤΙΣ 8.15 ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ- ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ- ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΓΕΥΜΑ- ΑΝΑΠΑΥΣΗ- ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ( Παλιά Γέφυρα, Κόκκινο Σπίτι, Σπίτι με τα αγάλματα, Αγ. Νικόλαος)- Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Ι.Μ ΟΣΙΟΥ ΔΑΒΙΔ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΥΜΩΝΑ- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΡΑΣΙΑΣ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ Ι.ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ- ΑΝΑΠΑΥΣΗ- ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (Τούρκικο Τζαμί, Δημοτική Πινακοθήκη)- Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ- ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ- ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ- ΑΝΑΠΑΥΣΗ -ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ - Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα:

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΥΤΙΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ- ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΒΥΤΙΝΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Το τελικό πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ:

  1. Διαμονή σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Χαλκίδας και για τις τρεις (3) διανυκτερεύσεις, τουλάχιστον 3* (Β΄ κατηγορίας) με πρωινό σε μπουφέ, σε 5 τρίκλινα και 4 δίκλινα δωμάτια για τους μαθητές και 2 μονόκλινα για τους καθηγητές. Όλα τα μέλη της εκδρομής θα μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο και δε θα επιτραπεί ο χωρισμός τους σε δυο ξενοδοχεία, ανεξάρτητα αν αυτά είναι δίπλα. Τα ξενοδοχεία τα οποία θα προταθούν, ένα ή περισσότερα, πρέπει να αναφέρονται ονομαστικά.
  1. Το λεωφορείο θα είναι στη διάθεση των μαθητών/τριών καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής και για όλες τις μετακινήσεις και τις εξόδους τους όπως προβλέπεται στο πρόγραμμα.
  2. Το λεωφορείο θα πρέπει να διαθέτει δελτίο απογραφής και δελτίο τεχνικού ελέγχου από ΚΤΕΟ, κλιματισμό, μουσική CD, μικροφωνική εγκατάσταση, φαρμακείο, ζώνες ασφαλείας, να πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις κυκλοφορίας και να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει Ειδικό ΣήμαΛειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
  1. Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία και ασφάλεια αστικής ευθύνης που θα καλύπτει τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές σε περίπτωση ατυχήματος, ασθενείας ή υλικής καταστροφής.
  1. Από τη συνολική αξία της εκδρομής το 20% θα παρακρατηθεί σαν εγγύηση ακριβούς εκτέλεσης της σύμβασης και θα αποδοθεί μετά την επιστροφή των μαθητών, συνοδών από την εκδρομή.
  1. Στην προσφορά θα αναφέρεται το συνολικό κόστος της εκδρομής (με ΦΠΑ) καθώς και το κόστος ανά μαθητή (με Φ.Π.Α.)
  1. Το σχολείο θα επιλέξει την καλύτερη προσφορά με κριτήρια ασφάλειας, ποιοτικά, οικονομικά.

   Οι προσφορές, που θα είναι μόνο γραπτές, θα κατατεθούν στο γραφείο του Διευθυντή του σχολείου, μέχρι την Δευτέρα 19/03/2018 και ώρα 10.30΄ σε κλειστούς φακέλους, που θα φέρουν εντύπως ή με σφραγίδα τα στοιχεία του τουριστικού γραφείου που τις υποβάλλει, με την ένδειξη «Προσφορά για την τετραήμερη εκδρομή της Α΄ και Β΄ τάξης του ΓΕΛ Βυτίνας».

   Εκπρόθεσμες προσφορές και αντιπροσφορές δε θα γίνουν δεκτές.

Οι προσφορές που θα κατατεθούν θα ανοιχτούν ενώπιον της Επιτροπής αξιολόγησης του σχολείου και των ενδιαφερομένων στις 10:45΄ π. μ. της ιδίας ημέρας.

   Ενστάσεις κατά της επιλογής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη

22/03/2018 και ώρα 10.45’ π.μ.

Για λόγους διαφάνειας η παρούσα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Δ.Ε. Αρκαδίας.

       Ο Διευθυντής

Θεόδωρος Καβουρίνος

Free business joomla templates